Medarbetare

På Stockholms Kattklinik arbetar ett litet gäng veterinärer och legitimerade djursjukskötare med lite varierande bakgrund. Det som svetsar oss samman är så klart vårt brinnande intresse för katter och deras välmående, liksom vår starka vilja att förbättra kattens status i samhället.

Stockholms Kattklinik är en filial till Stockholms Djurklinik, en av Stockholms större fristående och familjeägda veterinärkliniker som drivs av chefsveterinär Åsa Mari Adler, veterinär Mia Adler och vd Max Adler.

Linda Devine (Leg. Veterinär, Klinikchef) 

  Jag började på kliniken vid uppstarten i februari 2019. Jag har tidigare arbetat som veterinär och klinikchef på en mindre klinik i Stockholm och även som klinikveterinär på två djursjukhus. Under åren har jag gått flera vidareutbildningar och år 2017 gick jag ISFM´s vidareutbildning i kattmedicin via Sydneys Universitet. Mitt specialintresse är just katter. Tidigare har jag även jobbat med hemlösa katter och jag var med och startade upp Föreningen Stadskatten som idag driver katthemmet Kattstallet. Jag har levt med katter hela mitt liv och har tidigare haft en liten kategori IV-uppfödning med balineser.

Johanna Lyktberg (Djurvårdare nivå 2)  

  Jag arbetar som sköterska på kliniken och är oftast den som tar emot er först vid besöket. Jag är utbildad djurvårdare på nivå 2 i Skara och brinner såklart för att arbeta med katter. Ett stort intresse är kattens beteende. För mig är det därför viktigt att läsa av katten vid besöket för att ge bästa vården utifrån fokus på hur katten känner. Jag har tidigare arbetat som sköterska på två andra kliniker och hemma har jag två egna katter som heter Maja och Ninni.  

Åsa Marie Adler (Leg. Veterinär, Chefsveterinär)

 

Mia Adler Westholm (Leg. Veterinär)

  

Mattias Lindholm (Leg. Djursjukskötare)

 

Stockholms Kattklinik

Org nr 556411-7496 Stockholms Djurklinik, registred trademark