Medarbetare

På Stockholms Kattklinik arbetar ett litet gäng veterinärer och legitimerade djursjukskötare med lite varierande bakgrund. Det som svetsar oss samman är så klart vårt brinnande intresse för katter och deras välmående, liksom vår starka vilja att förbättra kattens status i samhället.

Stockholms Kattklinik är en filial till Stockholms Djurklinik, en av Stockholms större fristående och familjeägda veterinärkliniker som drivs av chefsveterinär Åsa Mari Adler, veterinär Mia Adler och vd Max Adler.

Melinda Rundström (Klinikchef, Leg. Dss)

När du kommer till oss är chansen stor att du kommer att få träffa mig; det är jag som är klinikchef och arbetar även på kliniken som legitimerad djursjukskötare. Jag har en universitetsutbildning i djuromvårdnad och har flerårig erfarenhet som sköterska både från mindre klinik och djursjukhus. Jag arbetar också ideellt med hemlösa katter sedan drygt 15 år i föreningen Akutgruppen.

 

Linda Devine (Leg. Vet)

Jag är en av de veterinärer du kommer att träffa på kliniken. Jag har tidigare arbetat på två djursjukhus och som klinikchef på en veterinärklinik i Stockholm och 2017 gick jag ISFM´s vidareutbildning i kattmedicin via Sydneys Universitet.

Jag har tidigare jobbat med hemlösa katter och var med och startade upp Föreningen Stadskatten som idag driver katthemmet Kattstallet. Jag har (så klart) ett brinnande intresse för katter och har själv haft en liten kategori IV-uppfödning med balineser.

 

Josefin Halonen

Leg. Vet

 

Åsa Marie Adler

Leg. Vet, chefsveterinär

Stockholms Kattklinik

Org nr 556411-7496 Stockholms Djurklinik, registred trademark